Trælook fliser

Træ-look fliser er vores mest populære flise type. Fliserne ligner et trægulv, men har alle fordelene fra et flisegulv. Til dig som er til det velkendte med ekstra fordele holdbarhed, ridsefrit, rengøringsvenligt mfl.

Se alle fliser i oversigten

KING WOOD SERIEN

King wood fra Isla er en serie hvor teknologi og kreativ forskning mødes for at give et unikt trælook. En smuk serie, som er inspireret af forskellige essenser af træ, for at skabe det “perfekte” produkt. Nuancer og dekorationer er på en helt ny og original måde gjort model for et eksklusivt produkt med en stærk charme, og tidløs design. KING WOOD fås i 4 farver og størrelser, inklusive mosaik, med en bredt udvalg af dekorationer, der tillader spil i positioner og æstetisk frihed i miljøtilpasning.​

EICHE SERIEN

NovaBells forskning graver dybt ned i substansen og kulturen i træ og fremkommer med en unik, autentisk overflade. Eiche er meget mere end et keramisk træ. Det er også et ønske om at repræsentere plads som en kontekst for komfort og gæstfrihed, ganske enkelt et levende univers, hvor overfladernes design og forestillinger er til tjeneste for livskvaliteten og formidle et budskab om ren ægthed.​ En flise serie som er i uovertruffen lighed med naturen.

KOALA & KUNI SERIEN

Fra Imola ser vi en af markedets flotteste trælook serier. Wood serien er produceret med nyeste CDS teknologi som giver et meget naturligt og oprigtigt udseende i forhold til traditionelle trægulve. Skab unikke miljøer hvor der normalt ville anvendes trægulve og opnå fordelene ved vedligeholdelse og rengøring som en keramisk flise kan tilbyde. 

Se et udvalg af vores trælook fliser

Find inspiration til dine nye fliser i katalogerne

Lær os bedre at kende

Kom en tur med i kulisserne, mød holdet bag HOFA og få gode indsigter i vores mange produkter og services

Vidste du at vi

  • Har lolland-falsters største flise-showroom?
  • har alt til badeværelset?
  • har alt i fliser – fra hele verdenen?
  • Tilbyder 3D tegninger og giver gratis råd og vejledning til dit kommende projekt?
  • Tilbyder at komme hjem til dig for at måle op?
Afspil video
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed