MosaikFliser

Kreativitetens legeplads. Lav et helt personligt udtryk i mosaik og lad de små fliser give et malerisk look. Til dig der går op i detaljer.

Se alle fliser i oversigten

MOSAVIT SERIEN

Mosavit, der har base i Lucena, Castellon, blev grundlagt i 2002 og er en førende producent af Glass Mosaic. Ved hjælp af genanvendt glas tilbydes kunder et 100% miljøvenligt produkt med to formater at vælge imellem; 2,5 × 2,5 og 1,2 × 1,2.  I 2010 blev Pandora-serien oprettet, den første glasmosaik med 7 designs i relieff på overfladen. Denne kreativitet, der blev anvendt på alle aspekter af design i Mosavit-materialer, førte til, at Mosavit vandt Alfa de Plata i Cevisama 2010 – den første Glass Mosaic-fabrik, der opnåede denne prestigefyldte anerkendelse.

SMOOTH SERIEN

Aqua colour er en meget stor producent, med et kæmpe produktprogram. Her introducerer vi serien Smooth.  Serien handler om blød og uendelig tone på tone nuancer. Du kan skabe enhver atmosfære med denne dejlige mosaik, der tilføjer en beroligende følelse af harmoni i dit indre. Nogle gange er det de små ting i livet, der skaber en følelse af ren luksus.

PECASA SERIEN

Den tyske producent Steinmetz Bordüren er absolut en af de førende indenfor mosaik branchen. Mosaikkerne er udviklet af deres produktdesigner og administrerende direktør Peter Steinmetz med udgangspunkt i de nyeste trends. Disse unikke produkter fås under mærket Pecasa. Blandingen af ​​forskellige materialer, overflader, farvegradenter og formater gør deres mosaikker unikke. Mosaikker bruges som dekorationer i badeværelsesområdet, køkkener, sauna, wellness-område osv.. Både til private byggeprojekter og til erhvervsejendomskonstruktion. 

Se et udvalg af vores mosaik fliser

Find inspiration til dine nye fliser i katalogerne

Lær os bedre at kende

Kom en tur med i kulisserne, mød holdet bag HOFA og få gode indsigter i vores mange produkter og services

Vidste du at vi

  • Har lolland-falsters største flise-showroom?
  • har alt til badeværelset?
  • har alt i fliser – fra hele verdenen?
  • Tilbyder 3D tegninger og giver gratis råd og vejledning til dit kommende projekt?
  • Tilbyder at komme hjem til dig for at måle op?
Afspil video
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed