Welcome, we are Aurora. Clothes for all the places you will go.

TRENDS FOR INDRETNING

Image

Råt og blødt

Det rå look er kommet ind for alvor, hvilket startede i 2014/15 og har siden udviklet sig meget i en spændende kombination med genbrugslook og mere bløde materiale og farver. BÆREDYGTIGHED: Der kommer stadig større fokus på klimaet og bæredygtighed, efterhånden som vi lærer mere og mere om den menneskeforskyldte globale opvarmning. Det kommer også til at afspejle sig i det moderne hjem anno 2016.

BÆREDYGTIGHED:

Indenfor fliseverdenen oplever vi leverandører som er stolte af deres “etiske kodeks”, hvilket forpligter virksomhederne til klart at angive oprindelseslandet af sine produkter. Så pludselig er “Made in Italy” et følelsesladet mærke med stærke værdier og ikke blot salgs slogan. Værdier som stil, design, produktkvalitet, miljø samt social ansvarlighed. Jer, der køber disse keramiske fliser kan være sikre på, at de er fremstillet ved hjælp af teknologier, der respekterer miljøet, sikre råvarer og er blevet fremstillet under de bedst mulige arbejdsbetingelser.

INDRETNINGEN BLIVER MERE INTERNATIONAL:

Vi kan jo dårligt komme udenom den globaliserede verden – det hele går utrolig hurtigt, og det kommer den moderne indretning til at afspejle i stadig højere grad. Så den helt traditionelle nordiske stil bliver nu udfordret af et mere internationalt udtryk med inspiration fra andre kulturer. Vi ser det blandt andet ved at de varme farver som i den grad vinder frem, både indenfor trægulve og fliser generelt. Også inspiration fra industrien har i den grad vundet vores interesse.

KOBBER OG MESSING:

For at fuldende farvetrenden med de varme farver, oplever vi leverandører som vælge at bruge materialer i kobber og messing. Det skyldes bl.a., at de varme farver passer rigtig godt til de grå og hvide farver i den nordiske stil og sender et signal om kvalitet. Det samme gør sig gældende med kobber og messing, der ligeledes udstråler kvalitet og varme. Se nyheden fra vores glasleverandør INR Royal A/S

rs-billede

Sticky
sep 13, 2016
Tags in
Kommentarer lukket til TRENDS FOR INDRETNING

Comments are closed.