Welcome, we are Aurora. Clothes for all the places you will go.

Farvetrends for boligen 2017

Image

 

 

Den ellers nordiske lette stil og farveretning bliver i 2017 erstattet af flere mørke farvetoner- farvetoner der hver især giver et mere internationalt præg til din indretning.

MØRKEBLÅMØRKEGRØNMØRKELILLA

Vi bliver aldrig trætte af naturen, den giver ro i vores travle hverdag, og netop derfor er vi vilde med indretningselementer og farver, der henleder tankerne til naturen.

De mørke farver tilfører en elegant og sofistikeret stemning i rummet a la den eksklusive hotelstemning.

Fx er en flot ametyst lilla farve flot alene, men også sammen med de mere lyse pasteller.

Marine blå er det nye sort! Den er lige så elegant, men knapt så hård i sit udtryk, og den, ligesom den meget dybe mørkegrønne, passer fantastisk ind i den skandinaviske indretningsstil, og er smuk til produkter i naturlige elementer som træ, hør, marmor og uld.

En fin og klassisk farve som man ikke bliver træt af med det samme.

 

Moderne:

Kontrasten mellem en farvet væg og de hvide paneler eller vægge gør den dominerende farve mere intens og bringer fokus på arkitektoniske detaljer.

 

Matchende:

Forskellige nuancer af én bestemt farve, hvor de mest lyse bruges til paneler og lofter, giver et harmonisk, rummeligt og stilfuldt look.

 

Monokrom:

Den samme farve på alle vægge giver en rolig baggrund, der får møbler og andre objekter i rummet til at træde frem.

 

 

Den rigtige farve vægmaling i det rigtige rum, giver en god stemning i boligen. Vi danskere har fået mere lyst til modige farvevalg på vores vægge, men for mange kan det være svært at finde ud af hvilken farve og finish, der passer bedst til boligens rum.

En tommelfingerregel er, at lyse farver åbner rummet op og får det til at virke større, hvor de mørke og varme farver giver en mere intim stemning.

For at blive mere sikker på et, måske lidt dristigt farvevalg, kan du købe en farveprøve hos os fra Beck&Jørgensen først og prøve at male et område på mindst 60x60cm i rummet og kig på det i nogle dage. Se farven når dagslyset bevæger sig gennem rummet og i kunstig belysning om aftenen.

Kom ind hos os i HOFA Fliser og få vejledning om disse og mange andre muligheder indenfor design af dit hjem med maling, fliser og trægulve.

HOFA Fliser – når det godt må være lidt lækkert!

Sticky
mar 14, 2017
Tags in

Post a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*