Welcome, we are Aurora. Clothes for all the places you will go.

En flisebutik ud over det sædvanlige

Image

 

Dyk ned i en verden af naturlige smukke løsninger af unikke fliser, klinker, trægulve, maling og et stort udvalg af baderumsmøbler samt bruseafskærmninger i glas.

 

Oplevelsen i butikken

Hos HOFA Fliser bliver man budt velkommen af et smilende personale. Her vil man straks føle, at man bliver taget alvorligt, uanset projektets størrelse. Nu er processen startet. En proces som man længe har gået og ventet på, kigget i blade, besøgt venner for inspiration og undersøgt muligheder på nettet. Skal det være fliser, klinker eller natursten? er der specifikke vådrumskrav og mange andre spørgsmål, kan man stille sig selv, når der skal etableres nyt badeværelse. Derfor er det en god ide at søge inspiration, råd og vejledning i denne lækre specialbutik.

HOFA Fliser har Lolland/Falster -og Sydsjællands største flise- og badudstilling, der viser de seneste nyheder og trends. Her kan du gå på opdagelse og lade dig inspirere af design, stil og farver, fra verdens førende producenter, lige fra det ædle klassiske til det super moderne.  Personalet ved HOFA Fliser er meget passionerede omkring det de laver. Det er uddannede specialister der ånder for indretning og løsninger, man møder når man træder indenfor. Man kan mærke, at personalet altid står til rådighed for, at hjælpe én igennem de utrolig mange spørgsmål, man kan have ved den store beslutning dét er, at vælge de helt rigtige fliser, det rigtige SPA, den rigtige vægfarve og alle de mange andre detaljer.

En flise er ikke bare en flise! De produceres med forskellige brugsegenskaber, overflader, farver, udtryk og design. Her kommer personalets viden og butikkens store udvalg, kunderne til hjælp. Med mere end 10.000m2 fliser på lager, i alle mulige og umulige farver, størrelser og prislag, som vises i det 400m2 store showroom, og med adgang til endnu flere via producenterne – i bla. Italien og Spanien som HOFA samarbejder med – er HOFA Fliser en sand ’perle’ man bare MÅ besøge.

 

Nyheder og trends

HOFA Fliser har også fingeren på pulsen hvad angår trends, nye stilarter og genrer. Man tillader sig mere og mere i dag. Man er mere åben over for det, der før har været lidt ’farligt’. Mønstrede fliser, mosaikker og friske farver, er velkomne i danskernes hjem igen. Naturen vinder også meget frem. Dette sker med store fliser med marmor-look, fliser der ligner trægulvsplanker til forveksling, og i det hele taget fliser i naturens farver og med naturens præg. Det passer rigtig godt ind i vores skandinaviske hjem, og giver klasse og eksklusivitet til hjemmet.

Den internationale ’velværds trend’ er
landet i Danmark de seneste år. Dårlig lugt, fedtede fingre og trist terrazzo er gledet helt ud med badevandet. Kunden ønsker sig, i stigende grad, et flot design, lækre overflader og farver på deres fliser, kombineret med stilrene funktionelle baderumsmøbler og berøringsfrie armaturer.

Der ’leges’ også mere med farver i resten af boligen. HOFA guider også gerne igennem deres malerafdeling, med lækre farver, fra den hæderkronede, danske producent Beck & Jørgensen.

Størrelsen på fliserne er også ’vokset’. Vi lægger større fliser nu, ofte en 60x60cm, men også helt op i størrelserne 75×150 og 120×120 og endda 120×240. Store fliser giver et roligt udtryk.

Den ”trendy bolig” er kendetegnet ved, at elementer, farver og former står i stærk kontrast til hinanden. Det vækker opsigt og du vil ofte opleve at dine gæster bliver helt optagede af indretningen og de materialer, der er brugt.

 

HARO trægulve er det nye i showroomet

Hos HOFA Fliser er det nyeste i showroomet afdelingen med trægulve fra HARO. Ud over, at udstille gulvklassikere, findes også et væld af nyudviklinger, der åbner op for endnu flere muligheder, som giver en individuel og flot udformning af hjemmets rum. Med nye formater som brede plankegulve og fascinerende ”used-look”, overflader som retro børstet samt en bred farvepalet, fra de diskrete naturfarver til de mere dominerende, i både parkett, laminat og korkgulve, er mulighederne mange.

 

En service ud over det sædvanlige   

”Med indretningskonsulenter tilbyder HOFA Fliser også, at besøge kunden hvor projektet er, og sammen gennemgå, de muligheder der findes. Her får kunden en professionel vurdering af, hvilke muligheder, der stilmæssigt vil fungere bedst. Indretningskonsulenten præsenterer herefter 3D-tegninger for kunden, med de forskellige indretninger og fliseforslag. Denne service tilbydes for, at kunne møde kunden, der hvor behovet er” Fortæller Indehaver Jimmi Bergholtz.

HOFA FLISER samarbejder med landsdelens håndværkere og er bestemt et besøg værd, uanset projektet størrelse.

 

Artikel fra Vi Kvinder februar 2017

 

Sticky
mar 14, 2017
Tags in

Comments are closed.