HOFA FLISER har egen malerafdeling, med udvalg i både inden- og udendørsmaling. Vi har mulighed for at blande i de farver du må ønske. Ønsker du en kvalitetsmaling lidt ud over det sædvanlige, til yderst konkurrencedygtige priser, så prøv B&J. Vi står klar til at hjælpe dig!

HOFA FLISER forhandler den meget anerkendte kvalitetsmaling fra BECK & JØRGENSEN.​ ​

Se vores store udvalg i maling

Find inspiration til dine nye farver i katalogerne

B&J - Beck Jørgensen

​Beck & Jørgensen A/S er en danskejet virksomhed, der siden 1892 har udviklet og produceret maling af høj kvalitet til det professionelle marked i Danmark. Virksomheden bygger på en vision, om at være en troværdig leverandør af teknologisk førende produkter med en stærk miljøprofil og er DS/EN

ISO 14001 miljøcertificeret samt arbejdsmiljøcertificeret efter DS/OHSAS 18001. Beck & Jørgensen var den første danske producent af maling, der fik tildelt EU-miljømærket “Blomsten” og de har også udviklet den første maling i Danmark, der har opnået godkendelse hos Astma Allergi Danmark.

Beck & Jørgensen har fokus på udvikling af produkter, som lever op til det stigende krav fra omverdenen om at tage hensyn til miljøet. Som et resultat af disse bestræbelser udvikles der stadig flere “grønne” produkter, som tildeles det europæiske miljømærke “Blomsten”.
Blomsten er forbrugernes garanti for, at produkterne overholder en række skrappe miljøkrav, og at de er af god kvalitet. Det er derfor med stolthed, at vi sælger B&J’s grøn maling i alle farver.

Størsteparten af B&J’s produkter såsom maling og træbeskyttelse, produceres på B&J’s egen fabrik i Søborg. Produktpaletten suppleres af en række handelsvarer som bl.a. vægbeklædning og pensler fra nøje udvalgte leverandører med fokus på kvalitet og funktionalitet. #BECK&JØRGENSEN​

Lær os bedre at kende

Kom en tur med i kulisserne, mød holdet bag HOFA og få gode indsigter i vores mange produkter og services

Vidste du at vi

  • Har lolland-falsters største flise-showroom?
  • har alt til badeværelset?
  • har alt i fliser – fra hele verdenen?
  • har et stort udvalg af maling og kan blande den farve du ønsker i butikken?
  • Tilbyder 3D tegninger og giver gratis råd og vejledning til dit kommende projekt?
  • Tilbyder at komme hjem til dig for at måle op?
Afspil video
Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed