​  BECK & JØRGENSEN:

​Beck & Jørgensen A/S er en danskejet virksomhed, der siden 1892 har udviklet og produceret maling af høj kvalitet til det professionelle marked i Danmark. Virksomheden bygger på en vision, om at være en troværdig leverandør af teknologisk førende produkter med en stærk miljøprofil og er DS/EN

ISO 14001 miljøcertificeret samt arbejdsmiljøcertificeret efter DS/OHSAS 18001. Beck & Jørgensen var den første danske producent af maling, der fik tildelt EU-miljømærket "Blomsten" og de har også udviklet den første maling i Danmark, der har opnået godkendelse hos Astma Allergi Danmark.

Beck & Jørgensen har fokus på udvikling af produkter, som lever op til det stigende krav fra omverdenen om at tage hensyn til miljøet. Som et resultat af disse bestræbelser udvikles der stadig flere "grønne" produkter, som tildeles det europæiske miljømærke "Blomsten".
Blomsten er forbrugernes garanti for, at produkterne overholder en række skrappe miljøkrav, og at de er af god kvalitet. Det er derfor med stolthed, at vi sælger B&J’s grøn maling i alle farver.

Størsteparten af B&J’s produkter såsom maling og træbeskyttelse, produceres på B&J’s egen fabrik i Søborg. Produktpaletten suppleres af en række handelsvarer som bl.a. vægbeklædning og pensler fra nøje udvalgte leverandører med fokus på kvalitet og funktionalitet. #BECK&JØRGENSEN​

Vi er altid klar til at hjælpe

Kom ind i vores showroom og se vores udstillinger, mens vi vil guide dig igennem de forskellige faser et eventuelt nyt badeværelse har.

​Du er mere end velkommen til at ringe på 54 44 10 55 .

Lad os få en uforpligtende snak, eller sende os en e-mail på hofa@hofa.dk.

Kontakt os for personlig rådgivning, indretning, materialevalg eller økonomi

Vi rådgiver dig både omkring trends, farver og wellness, men også omkring de faktiske krav til byggeri og vådrum. Kom ind og få en snak med os i HOFA Fliser, eller udfyld formularen nedenunder.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

​HOFA ENGROS ApS

CVR: 30584791

​Adresse:

Stubbekøbingvej 326, 4800 Nykøbing Falster

Telefon: 

54 44 10 55

​E-mail: 

hofa@hofa.dk

Åbningstider

​Mandag:

07.00-17:00

​Tirsdag:

07.00-17:00

​Onsdag:

07.00-17:00

​Torsdag:

07.00-17:00

​Fredag:

07.00-17:00

​Lørdag:

09.30-13:00

Søndag:

Lukket