3D-tegninger

Skal du til at finde nye fliser til dit hjem, så tilbyder vi dig at lave en tredimensional tegning af dit nye rum, så du visuelt kan “gå ind i dit nye rum”. 3D-tegningerne giver det sidste skub, når man måske er i tvivl om farve, størrelse eller placering. 3D-tegningerne tillader leg og kreativitet med både farve- og størrelses valg samt placering og indretning. Alle visioner og drømme bliver lagt på bordet fra start, og sammen finder vi projektets røde tråd og tilpasser det netop dig og dine behov.

Nyt badeværelse? At planlægge et nyt badeværelse eller en renovering af dette, er både en sjov og spændende proces, som ofte ikke er uden en del problemer. Helheden er altid større end summen af delene – en sandhed, som gælder selv i badeværelset og som absolut er værd at overveje, før du begynder at blande mellem forskellige mærker og badeværelses serier. ​ Risikoen er ellers et usammenhængende resultat. Lad os sammen løse de problematikker der måtte være og ende ud med et lækkert og inspirerende resultat.

Se eksempler på 3D designs

vores arbejdsgang

5 trin til dit drømme projekt

01. Startmøde

Fortæl os om projektet hos Hofa Fliser

02. Dimensioner

Hvordan ser rummet ud nu? Tag gerne grove mål og billeder.

03. Materialer

Hvad skal møblerne rumme? Og hvilken stil foretrækker du?

04. Tegninger

vores dygtige indretnings-konsulenter udarbejder designs

05. Afslutningsmøde

Præsentation af endelig 3d tegning, materialer og økonomi hos hofa

3D TEGNINGER

Med vores tegneprogram kan vi uden brug af blyant, viskelæder og kvadreret papir lave fuldstændige plantegninger over din bolig og hermed få en ide om, hvordan dit eventuelle badeværelse/stue/entre kommer til at se ud. Måske vi kan foreslå dig muligheder, du ikke selv havde overvejet.

Billederne viser dig mulighederne `ofte vist i flere variationer` så man umiddelbart kan tage beslutninger ud fra disse.

FORLØB

Efter en god samtale omkring dit projekt, kan du sende os en mail indeholdende de faktiske mål sammen med de oplysninger og drømme, der tilknyttet projektet.

Vi tilbyder også kundebesøg, hvor vi sammen kan afklare projektets omfang og dets muligheder på stedet. 

Vi udarbejder på baggrund heraf et individualiseret oplæg og tegninger, der skitserer netop dit projekt. HOFA Fliser inviterer efterfølgende til et kundemøde i vores butik, hvor vi sammen kan gennemgå eventuelle rettelser.

OPLYSNINGER VI SKAL BRUGE

Efter aftale kan du fremsende følgende oplysninger:

  • En skitse med de rette mål (længde x bredde x højde)
    Skitsen skal indeholde placering af vinduer og døre
  • En klar definition af stil og eventuelle materialeønsker
  • En kort beskrivelse af projektet, herunder nuværende status og forventninger
  • Datoforslag til vores kundemøde​
book tid til 3D tegning

Start dit næste drømme projekt sammen med vores indretningskonsulenter

Overvejer du at kaste dig over et nyt projekt der kræver fliser? Stort eller småt, så er vi klar til at stille vores ekspertise til rådighed. Tag med en af vores flise eksperter rundt i vores store showroom for at blive klogere på alle de mange muligheder. når du er blevet klogere på hvad du ønsker tegner vi en 3d-tegning af rummet, så du kan se hvordan det kan komme til at se ud.

HOFA fliser er med dig hele vejen.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed