3D-tegninger​

I gang…

Skal du til at finde nye fliser til dit hjem, så tilbyder vi dig at lave en tredimensional tegning af dit nye rum, så du visuelt kan “gå ind i dit nye rum”.
3D-tegningerne giver det sidste skub, når man måske er i tvivl om farve, størrelse eller placering.
3D-tegningerne tillader leg og kreativitet med både farve- og størrelses valg samt placering og indretning. Alle visioner og drømme bliver lagt på bordet fra start, og sammen finder vi projektets røde tråd og tilpasser det netop dig og dine behov.

Tegningen
Med vores tegneprogram kan vi uden brug af blyant, viskelæder og kvadreret papir lave fuldstændige plantegninger over din bolig og hermed få en ide om, hvordan dit eventuelle badeværelse/stue/entre kommer til at se ud. Måske vi kan foreslå dig muligheder, du ikke selv havde overvejet.


Billederne viser dig mulighederne `ofte vist i flere variationer` så man umiddelbart kan tage beslutninger ud fra disse.

Forløb
Efter en god samtale omkring dit projekt, kan du sende os en mail indeholdende de faktiske mål sammen med de oplysninger og drømme, der tilknyttet projektet.
Vi tilbyder også kundebesøg, hvor vi sammen kan afklare projektets omfang og dets muligheder på stedet. 

Vi udarbejder på baggrund heraf et individualiseret oplæg og tegninger, der skitserer netop dit projekt. HOFA Fliser inviterer efterfølgende til et kundemøde i vores butik, hvor vi sammen kan gennemgå eventuelle rettelser.

Nødvendige oplysninger
Efter aftale kan du fremsende følgende oplysninger:
En skitse med de rette mål (længde x bredde x højde)
Skitsen skal indeholde placering af vinduer og døre
En klar definition af stil og eventuelle materialeønsker
En kort beskrivelse af projektet, herunder nuværende status og forventninger

Datoforslag til vores kundemøde​

Badeværelses planlægning

At planlægge et nyt badeværelse eller en renovering af dette, er både en sjov og spændende proces, som ofte ikke er uden en del problemer. 

Helheden er altid større end summen af delene – en sandhed, som gælder selv i badeværelset og som absolut er værd at overveje, før du begynder at blande mellem forskellige mærker og badeværelses serier. 

Risikoen er ellers et usammenhængende resultat. Lad os sammen løse de problematikker der måtte være og ende ud med et lækkert og inspirerende resultat.

Fem trin til dit drømme badeværelse

1. Hvordan ser dit drømme badeværelse ud?

2. Hvad skal møblerne rumme?

3. Hvad er rigtigt for dit badeværelse i forhold til rum og stil?

4. Badplaner

5. Nu bare nyde!

Når det er professionelt installeret, reng​jort og organiseret, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde dit nye ultimative wellness rum.

Kontakt os nu!

​For at få en 3d tegning, vil vi meget gerne høre lidt mere om dine tanker, så derfor foretrækker vi altid en telefonsamtale inden start.

Vi er altid klar til at hjælpe

Kom ind i vores showroom og se vores udstillinger, mens vi vil guide dig igennem de forskellige faser et eventuelt nyt badeværelse har.

​Du er mere end velkommen til at ringe på 54 44 10 55 .

Lad os få en uforpligtende snak, eller sende os en e-mail på hofa@hofa.dk.

Kontakt os for personlig rådgivning, indretning, materialevalg eller økonomi

Vi rådgiver dig både omkring trends, farver og wellness, men også omkring de faktiske krav til byggeri og vådrum. Kom ind og få en snak med os i HOFA Fliser, eller udfyld formularen nedenunder.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.  

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

​HOFA ENGROS ApS

CVR: 30584791

​Adresse:

Stubbekøbingvej 326, 4800 Nykøbing Falster

Telefon: 

54 44 10 55

​E-mail: 

hofa@hofa.dk

Åbningstider

​Mandag:

07.00-17:00

​Tirsdag:

07.00-17:00

​Onsdag:

07.00-17:00

​Torsdag:

07.00-17:00

​Fredag:

07.00-17:00

​Lørdag:

09.30-13:00

Søndag:

Lukket