Welcome, we are Aurora. Clothes for all the places you will go.

I gang…
Skal du til at finde nye fliser til dit hjem, så tilbyder vi dig at lave en tredimensionel tegning af dit nye rum, så du visuelt kan “gå ind i dit nye rum”.
3D-tegningerne giver det sidste skub, når man måske er i tvivl om farve, størrelse eller placering.
3D-tegningerne tillader leg og kreativitet med både farve- og størrelsesvalg samt placering og indretning. Alle visioner og drømme bliver lagt på bordet fra start, og sammen finder vi projektets røde tråd og tilpasser det netop dig og dine behov.

Tegningen
Med vores tegneprogram kan vi uden brug af blyant, viskelæder og kvadreret papir lave fuldstændige plantegninger over din bolig og hermed få en ide om, hvordan dit evt. badeværelse/stue/entre kommer til at se ud. Måske vi kan foreslå dig muligheder, du ikke selv havde overvejet.
Billederne viser dig mulighederne `ofte vist i flere variationer` så man umiddelbart kan tage beslutninger ud fra disse.

Forløb
Efter en god samtale omkring dit projekt, kan du fremsende os en mail indeholdende de faktiske mål sammen med de oplysninger og drømme, der tilknytter sig projektet.
Vi tilbyder også kundebesøg, hvor vi sammen kan afklare projektets omfang og dets muligheder på stedet.
Vi udarbejder på baggrund heraf et individualiseret oplæg og tegninger, der skitserer netop dit projekt. HOFA Fliser inviterer efterfølgende til et kundemøde i vores butik, hvor vi sammen kan gennemgå evt. rettelser.

Nødvendige oplysninger
Efter aftale kan du fremsende følgende oplysninger:
En skitse med de rette mål (længde x bredde x højde)
Skitsen skal indeholde placering af vinduer og døre
En klar definition af stil og evt. materialeønsker
En kort beskrivelse af projektet, herunder nuværende status og forventninger
Datoforslag til vores kundemøde

SE VORES TIDLIGERE DESIGNEDE 3D TEGNINGER

BADEVÆRELSESPLANLÆGNING

At planlægge et nyt badeværelse eller en renovering af dette, er både en sjov og spændende proces, som ofte ikke er uden en del problemer. Helheden er altid større end summen af delene – en sandhed, som gælder selv i badeværelset og som absolut er værd at overveje, før du begynder at blande mellem forskellige mærker og badeværelsesserier. Risikoen er ellers et usammenhængende resultat. Lad os sammen løse de problematikker der måtte være og ende ud med et lækkert og inspirerende resultat.

Fem trin til dit drømme badeværelse

1. Hvordan ser dit drømme badeværelse ud?
2. Hvad skal møblerne rumme?
3. Hvad er rigtigt for dit badeværelse i forhold til rum og stil?
4. Badplaner
5. Nu bare nyde!

Når det er professionelt installeret, rengjort og organiseret, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde dit nye ultimative wellness rum.

KONTAKT OS NU

For at få en 3d tegning, vil vi meget gerne høre lidt mere om dine tanker, så derfor foretrækker vi altid en telefonsamtale inden start

Ring på 54 44 10 55

Comments are closed.